Bej Like dhe ti Radioshqip

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej Like dhe ti per te marr cdo informacion te ri rreth videoklipeve me te reja shqipare...

Ges Syla Ft 52oni & Klodian Kodra---- Lelia 2013 (chipmunks version)

 • Most Recent Videos
  Radioshqip By Radioshqip
  July 3, 2013
  668 views | 0 com | 0 ratings
  0 likes, 0 dislikes
  I Like
  Don't Like
 • Videos me te fundit
 • Bisedo Shqip Chat
 • Komento per kete videoklip
 • Embed Code