Bej Like dhe ti Radioshqip

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej Like dhe ti per te marr cdo informacion te ri rreth videoklipeve me te reja shqipare...
Augustina By Augustina
July 12, 2013

Kole Oroshi - Tirana-Prishtina-Shkupi (audio) 2013

 • 1,137views
  0 likes, 0 dislikes
  I Like
  Don't Like

  *Lini Komentin tuaj*

 • Klipet e fundit
 • Videos from Augustina
 • Chato Live
 • Embed Code