Bej Like dhe ti Radioshqip

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej Like dhe ti per te marr cdo informacion te ri rreth videoklipeve me te reja shqipare...
Ermelinda By Ermelinda
July 23, 2013

Sala Bekteshi - Nuse në gurbet

 • 559views
  0 likes, 0 dislikes
  I Like
  Don't Like

  *Lini Komentin tuaj*

 • Klipet e fundit
 • Videos from Ermelinda
 • Chato Live
 • Embed Code