Bej Like dhe ti Radioshqip

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej Like dhe ti per te marr cdo informacion te ri rreth videoklipeve me te reja shqipare...

Shyhrete Behluli - Lum ajo, Motra qe ka

Most Recent Videos
Radioshqip By Radioshqip
July 19, 2012
1,901 views | 1 com | 0 ratings
0 likes, 0 dislikes
I Like
Don't Like
  • Videos me te fundit
  • Bisedo Shqip Chat
  • Komento per kete videoklip
  • Embed Code