Bej Like dhe ti Radioshqip

Ju lutem Prisni 30 Seconds Cancel
Bej Like dhe ti per te marr cdo informacion te ri rreth videoklipeve me te reja shqipare...
RobertoMc By RobertoMc
October 24, 2013

Gjovalin Prroni - Kjaj moj nan kjaj (Official Song)

 • 429views
  0 likes, 0 dislikes
  I Like
  Don't Like

  *Lini Komentin tuaj*

 • Klipet e fundit
 • Videos from RobertoMc
 • Chato Live
 • Embed Code